Archiv roku 2019

18.02.2019

Západní Pyreneje 2018 - to byl náš další výlet s baťohem. Ve složení Čenda, Filips, Playboj, jsme se na podzim vydali směr Barcelona, Zaragoza, Huesca, Canfranc. V roce 2003 jsme prozkoumali východní část a střed Pyrenejí a tahle barevná západní část nám ještě chyběla. Jsou to krásné hory prakticky bez lidí, kde slunce svítí od rána do večera, kde koníčci se pasou a lišky dávaj i nedávaj na dobrou noc spát:). Konečně jsem měl trochu času dát dohromady fotky. Mrkněte galerie1 a jako bonus kytičky co tam rostou. ..Čenda

11.02.2019

Zimní soustředění 2019. Stejně jako v předešlých letech jsme pro zimní soustředění využili pololetní prázdniny, které jsme si trochu prodloužili a na chatu SK LOB odjeli již v úterý 29.ledna. Počasí nám přálo - hodně sněhu, teploty kolem nuly, bezvětří a občas i sluníčko. Prostě krásné lyžování. Děti toho plně využily. Větší bruslily s Jardou a ostatní jezdily s Jiřkou klasicky. Zde se můžete podívat na fotky. Na závěr patří poděkování Nadě Choutkové za vynikající svíčkovou a Ivetě Machové za pomoc na chatě. ...Jiřka

09.01.2019

Je potřeba přihlašovák, aby jsme neprošvihli Orienteering Adventure. Já a Jana chceme přihlásit a jistě i další. Karel

08.01.2019

Prosím o zaplacení doplatků.. hotově (jedná se drobné částky) do konce ledna 2019 u mne (Jarda Kalibán), přespolní zinkasuji na prvních závodech OB. Díky ..Jarda

Čenda & Ydenek
Sponzoři: