Archiv roku 2021

06.04.2021

Velikonoční „soustředění“ 2021. Stejně jako v loňském roce bylo plánované soustředění zrušeno. A tak jsme tento čas využili po svém a vyhlásili jsme samostatné mapové soustředění pro naši skupinu dětí a mládeže. K tomu jsme použili postavené mapové tréninky v rámci podkrkonošské oblasti.

První byl ve čtvrtek 1.4., na který jsme použili nový trénink, postavený Jirkou a Zuzkou na mapě Valdov. Velké děti dorazily na kolách a malé jsem přivezla autem. V pátek 2.4. jsme jeli společně na Pecku. Zde jsme běhali na tréninku, který v listopadu postavila Iva s Pavlem a kteří koncem března obnovili označení kontrol v terénu. Na sobotu 3.4. jsme vybrali pěkný a fyzicky náročný trénink na Zámeckém lese, který postavila Iva Rufferová. Zbytek volných dní bylo určeno k regeneraci.

Společné tréninky budou pokračovat i v dalším období, každé úterý běžecký trénink a pátky budou mapové. Ostatní zůstává nadále na individuálním přístupu. Až se uvolní omezení pohybu nad rámec okresu, bude organizace rozšířena na celou podkrkonošskou oblast v duchu Láďa Hrubý. Pár fotek je ve fotogalerii...Jiřka

31.03.2021

Zimní příprava dětí a mládeže byla díky coronavirovým opatřením poněkud omezená. Společné byly pouze úterní běžecké tréninky pro dorost. Ti běhali vytrvalost pod vedením Gábiny. Kromě toho jsme využili dobrých sněhových podmínek i v Nové Pace. Společné lyžařské pátky byly příjemným tréninkovým doplňkem.

Chyběla tělocvična, a tak vše ostatní – hlavně posilování a protahování – bylo individuální.  Povinnost absolvovat jednou za měsíc kondiční testy, na které všichni dostali podrobný návod, byla jistě dobrou motivací. Veškeré pohybové aktivity, i včetně výsledků kondičních testů, byly zapisovány do sdíleného tréninkového výkazu. Jednak to byly důležité informace pro trenéra a jednak to sloužilo jako motivace pro ostatní. ...Jiřka

25.03.2021

Na Valdově jsme dnes roznesli nový trénink. Kdyby jste si chtěli zaběhat, tak pokračujte na Vikusovu rezervační stránku, kde je vše potřebné. Stavěli Taďas a Zuzka. ..Čenda

15.03.2021